Bytte ut øvelse i ExorLive Go

Når du gjennomfører en treningsøkt ved hjelp av ExorLive Go, kan det tidvis hende at du gjerne skulle byttet ut en øvelse med en som ligner litt. For å gjøre dette, trykk på de tre prikkene ved siden av øvelsen, og trykk deretter på "Erstatt"-knappen.

Du vil da se en liste av relaterte øvelser, slik at du kan bytte til noe som passer bedre til dagens økt. Dette vil erstatte øvelsen i programmet, og dersom du gjennomfører programmet på nytt, vil den nye øvelsen fremdeles være der.