Assistant er en app som hjelper deg med å veilede dine brukere gjennom deres treningsøkter. Deretter blir treningsøktene automatisk registrert i appen. 

Her kan du se hvordan du logger inn i appen, velger og avvelger en kontakt, registrerer en treningsøkt og hvordan du logger ut.

 

Innlogging

Når en administrator oppretter din bruker og legger til rollen som Assistant (du kan lese mer om roller her), får du en e-post der du finner en aktiveringslink til din konto. Denne linken bruker du til å opprette brukernavn og passord. For å logge inn, skriv inn brukernavn og passord.  

1_rund.svg.png

Velg en kontakt

For å velge en kontakt, trykk på "Velg kontakt"-knappen. Dette tar deg til "Mine kontakter", der du kan se alle kontakter som har blitt tildelt deg. Her kan du enten trykke på kontakten sitt navn for så å handle på vegne av kontakten, eller trykk på "i"-symbolet for å se kontaktens informasjon. 

Velg_kontakt.png

 

Finn en kontakt i din organisasjon

Finner du ikke kontakten du ser etter? Forsøk å bytte fra "Mine kontakter" til "Alle kontakter". Her kan du søke etter alle kontakter i din organisasjon. Skriv inn mer enn tre tegn i søkefeltet for å finne kontakten du leter etter. 

 

searchjoy.png

 

Legge til eller fjerne en kontakt fra "Mine kontakter"

Når du åpner en kontakt, vil du se en knapp nederst på siden som heter "Velg denne kontakten". Når du trykker på denne, vil du kunne handle på vegne av denne kontakten. Dersom det er første gang du åpner denne kontakten, vil den også bli lagt til under dine kontakter. 

For å fjerne en kontakt som er i Mine kontakter, trykker du på i-tegnet til høyre for kontaktens navn for å komme til informasjonen. Neders på siden vil du se en tekst der det står "Fjern fra mine kontakter". Når du trykker på denne, fjernes kontakten fra Mine Kontakter, men er fremdeles tilgjengelig under Alle Kontakter. 

Utfør en treningsøkt

Når du har valgt en kontakt å handle på vegne av, vil du bli sendt til den kontaktens framside. Her finner du kontaktens treningsprogram eller deres foreslåtte aktivitet, i tillegg til kontaktens siste aktiviteter. For å komme i gang, trykk på den oransje knappen. 

gjennomf_re_program.png

Utlogging

For å logge ut, avvelg den aktive brukeren ved å trykke på "X"-en i øverste høyre hjørne. Fra hjem-siden kan du se en knapp som heter "Mer". Trykk på denne, og deretter "Logg ut" for å logge ut. 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig