Finn og sett inn en planmal

Dersom du ønsker å kopiere aktivitetene i kalenderen fra en kontakt til en annen, kan dette gjøres ved å søke blant opprettede planmaler.

i “Plan”-fanen, velg kontakten du ønsker å fylle kalenderen for. Klikk på en tom dag i kalenderen og velg “Åpne en planmal”. Du skal nå få opp et vindu med alle tilgjengelige planmaler.

Søk i planmal:

I “Åpne plan-mal” vinduet, kan du velge om du ønsker å benytte deg at fritekstsøk eller tags. Skriv inn søkeordet i søkefeltet markert med  , for å få et fritekstsøk. For å søke på tags, kan du trykke på “Vis tagger”. Ønsker du å nullstille søket kan du trykke på  .

Når du har funnet malen du ønsker kan du trykke på “åpne” for å få mer detaljer om malen, Du kan velge å sette den inn som den er, eller trykke på “Juster mal”, nederst i venstre hjørne for å redigere malen.

Sette inn planmal

Når du har funnet den ønskede planmalen i “Åpne plan-mal”-vinduet, kan du trykke på “Åpne”, nederst i høyre hjørne. Du vil da få opp et vindu med detaljer for plan-malen. Her kan du velge om du ønsker å sette inn en komplett kopi av plan-malen (dvs. samme oppsett av dager, som i originalkopien), eller om du ønsker å sette opp dine egne ukentlige mønster.

Velger du å spesifisere egne ukentlig mønster, velger du startdato, ønskede dager, samt hvor mange uker den skal gjentas.

Når du er ferdig, kan du trykke på “Opprett plan fra mal”. Du skal nå se treningsøktene fordelt i kalenderen, etter dine innstillinger.