Når du har funnet en planmal, kan du redigere denne før du legger den til. For å redigere malen, kan du trykke på “Juster mal” i “Åpne plan-mal" vinduet. Er du usikker på hvilken mal du ønsker å redigere, kan du åpne malen og justere den etter å ha sett detaljene.

Etter å ha trykket på “Juster mal” vil du få opp vindu “Rediger plan-mal”. Her kan du justere tittel, beskrivelse, delingsnivå, tags og bilde. Ønsker du å forby andre fra å redigere din planmal, kan du krysse av under “lås”.

Obs! Administrator i din organisasjon, vil alltid ha mulighet til å redigere din planmal.

Redigere aktiviteter i planmalen

Dersom du ønsker å redigere aktivitetene i en gitt planmal, kan dette gjøres ved å klikke på "Rediger aktiviteter".

Du kan nå se en ukesoversikt over alle aktivitetene i planmalen.

Her kan du redigere malen som du ønsker: du kan legge til en ny uke til malen ved å trykke på "+Legg til uke", eller så kan du bruke symbolene til høyre for hver uke til å kopiere () slette () eller bytte på rekkefølgen på ukene (/). Du kan også bruke musepekeren til å dra aktiviteter fra en dag til en annen, eller trykke på en aktivitet for å enten redigere, kopiere eller slette den.

Dersom du heller ønsker å se alle øktene som en liste, kan du trykke på fanen "Listevisning" øverst til venstre i vinduet. Da får du opp alle øktene, der mye informasjon kommer i kolonner bortover.

Her er de ulike kolonnene:

• Dag nr: viser posisjon av økten i rekken av dager i planmalen
  • Tittel
  •  Beskrivelse
  • Start tid: starttiden til økten
  • Øvelser: viser antall øvelser i økten
  • Varighet (min): Viser varigheten av økten

Du kan endre dag nr og varighet av økten, ved å velge treningsøkten og klikke på "rediger", eller ved å dobbeltklikke på en treningsøkt.

Du kan også duplisere eller slette treningsøktene ved å velge en treningsøkt og klikke på henholdsvis "Dupliser" eller "Slett".

Når du er ferdig med justeringene, klikker du på "OK" og "Lagre endringer" for å lagre de siste endringene.

Legge til treningsprogram til planmal

Når du åpner en planmal, kan du legge til flere treningsprogram i denne ved å trykke på "Juster mal" når du velger den, eller så kan du også velge "Åpne" og så "Rediger aktiviteter".

Dermed kommer du opp i ukesvisningen for planmalen. For å legge til et program i malen, trykk på den dagen du vil legge til et program, og velg “Legg til aktivitet”.

Her kan du legge til programmer som enten er lagret på kontakten eller som finnes som programmaler ved å velge disse fra listen under "Treningsprogram". Trykk “Lagre” for å lagre endringene du har gjort.

Se/editere øvelse i treningprogram i planmal

Når du legger til en planmal til en plan, kan du se og redigere hver enkelt øvelse i hvert program. For å gjøre dette, åpne en planmal, så trykker du “Juster mal”, og så “Rediger aktiviteter”. Så kan du enten klikke på et eksisterende program og klikke på "rediger", eller legge til et nytt program i planmalen.

Uansett hvilken du velger, vil det nå dukke opp et vindu der det er en knapp der det står “SE/EDITER ØVELSER”.

Når du klikker på denne, kan du se hver enkelt øvelse, og redigere navn og/eller beskrivelse, og også angi øvelsesparametere som for eksempel sett, repetisjoner eller varighet. Trykk “OK” når du er ferdig med å redigere, og “Lagre” for å lagre endringene du har gjort.