Legge treningsprogram i plan

I ExorLive kan du enkelt legge treningsprogram inn i planen til din kontakt. Dette gjør det lettere for både deg og kontakten din å holde styr på hva som skal gjøres og når.

Start med å opprette eller åpne et treningsprogram. Med programmet oppe, trykk på kalender ikonet.

Du får nå opp et vindu, hvor du kan velge hvordan du ønsker å legge treningsprogrammet inn i planen.

Start med å se at du har valgt riktig kontakt. Når riktig kontakt er valgt, trykk på start for ønsket start dato. Definer hyppigheten for hvor ofte økten skal gjentas, ved å klikke med nedtrekksmenyen “Når”.

OBS! Dersom du har valgt “Valgte dager per uke”, husk å krysse av for dagene du ønsker at økten skal utføres.

Under “Slutt” kan du velge når repetisjoner av økten skal stoppe. Velg mellom “Økte(r)”, “Uke(r)” eller egendefinert dato.

Når du er ferdig, kan du trykke på "Legg i Kalender". Treningsprogrammet bør nå ligge fordelt i kontaktens plan.

Merk! Repetisjonsantallet for øktene er begrenset til: 365 økter/dager eller 52 uker.

Se hvordan du oppretter en mal fra en plan

Se hvordan du finner, redigerer og setter inn en planmal