Gi kontakt egen treningsapp(ExorLive Go)

Gi kontaktene dine egen treningsapp ved å invitere dem til å bruke ExorLive Go. Du kan velge om du ønsker å invitere eksisterende kontakter eller klienter som ikke er opprettet i systemet fra tidligere av.

Klikk deg inn på “Kontakter”-fanen i ExorLive, for å begynne.

Invitere eksisterende kontakter

Invitere en eksisterende kontakt

Dersom du ønsker å invitere en enkel kontakt kan dette gjøres ved å finne den ønskede kontakten, i kontaktlisten. Hvis kontakten ikke er invitert til ExorLive Go, fra tidligere, skal du se app-ikonet (), til venstre for kontaktnavnet. Klikk på app-ikonet og trykk “OK”.Du vil nå få opp et vindu som heter “Inviter kontakt”. Sjekk at epostadressen er korrekt og velg om du ønsker å skrive en personlig melding til kontakten. Trykk “SEND INVITASJON”. Kontakten skal nå få en invitasjon, til treningsappen ExorLive Go, i sin e post.

Tips! Du kan også invitere kontakten til ExorLive Go, gjennom “Treningsprogram”-fanen. Les hvordan, her.

Invitere flere eksisterende kontakter

Ønsker du å invitere flere eksisterende kontakter, kan dette gjøres ved å trykke på “App”, øverst i fanen og velge “Inviter mange kontakter”. Kryss av i boksen, til venstre for kontaktnavnet, for alle kontaktene du ønsker å invitere. Trykk så “VELG” og “OK”. Du vil nå få opp vindu som heter “Invitasjon av kontakter”, hvor du kan dobbeltsjekke de valgte kontaktene. Kryss av igjen på ønskede kontakter og trykk så “Neste” og “Inviter”. Du vil nå få opp en melding om at invitasjonen er blitt sendt.

Invitere klienter som ikke er i systemet

Dersom en av dine klienter er ikke en kontakt i ExorLive fra tidligere, kan du invitere dem til ExorLive Go på følgende måte.

Trykk på “App”, velg “Inviter ny kontakt via epost” og trykk “OK”. Du vil nå få opp et vindu som heter “Inviter kontakt”. Skriv inn mottakers epost og, om ønskelig, en personlig melding til mottaker. Trykk på “SEND INVITASJON”. Invitasjonen bør nå være sendt til klientens e post.

Ønsker du å invitere flere av klientene dine samtidig, kan du lese mer om dette her.

Tips! Trekk tilbake invitasjonen eller se hvem du har sendt invitasjonen til ved å velge “Mine invitasjoner” i nedtrekksmenyen øverst til venstre i fanen.