Rediger treningsprogram og øvelser

Når du oppretter et program, legger du inn tittel og beskrivelse av treningsprogrammet. Videre kan du ta musen over en øvelse/trykke på den, for å få opp følgende meny:

Trykker du på penn-ikonet (), får du opp følgende vindu:

Her kan du:

•  Speilvende bilde
  •  Rotere bilde (NB, ta musen over øvelsen for å få opp valg om å speilvende og rotere bilde)
  • Spille av øvelsesvideo
  • Endre tittel og beskrivelse
  • I seksjonen til høyre, kan du legge inn ønsket øvelsesdata og legge til nye rader.
  • Slette rader ved å trykke på “X”
  • Om du trykker på “+”, kan du legge til flere øvelsesdata typer

Du kan endre utførelse og beskrivelsen inne på selve øvelsen, som vil vise på utskriften. Du vil heller aldri miste noe av teksten, da den tilpasser seg utskriftsoppsettet.

Hold pekeren over en øvelse og velg blyant-symbolet for å endre.

Endre inne på selve øvelsen:

Slik ser det ut på utskriften:

Obs! Om det er for mye tekst i beskrivelsen, kan det hende at øvelsen hopper ned på neste side for å få plass til alt.

Når du er ferdig med å redigere øvelsen, kan du trykke på “NESTE” for å gå til neste øvelse i programmet. Når du er ferdig med å redigere programmet, kan du trykke “OK” for å lagre og gå ut.

Legg til et eget bilde til programmet

Hvis du ønsker å legge til et egentilpasset bilde på treningsprogrammet så er det fullt mulig. Du trykker bare på informasjon (i) symbolet i tittellinjen, deretter på selve bildet som allerede ligger der. Velg så “Last opp bilde” og velg det bildet du ønsker som passer for dette programmet. Trykk på “x” for å gå ut av dialogvinduet og velg lagre.

Oversette treningsprogram

Ønsker du å endre språket på et enkelt program? For å oversette dine treningsprogrammer klikker du på fanen "treningsprogram". Her kan du gå inn på ønsket treningsprogram og klikke på flagget øverst til høyre og velge ønsket språk: