ExorLive Go innstillinger/Toolbox

Dersom organisasjonen din har tilgang til Toolbox, har du muligheten til å tilpasse utseende, samt ulike funksjoner i ExorLive Go, slik at organisasjonen din har en personlig treningsapp.

Ingen Toolbox? Ingen problem - du kan fortsatt tilpasse appen slik du ønsker og få en forhåndsvisning av hvordan det kan se ut.

Du kan starte med tilpasningene ved å gå inn på “Admin” -fanen og navigere deg til “EXORLIVE GO” under “INNSTILLINGER”.

Her er mulighetene du har til å sette ditt personlige preg på ExorLive Go:

Velg enhet

Velge enheten du ønsker at endringene skal gjelde, ved å trykke på “Velg enhet”

Se utførte endringer i ExorLive Go

For å se endringene utført i ExorLive Go, kan du trykke på “Lagre og Forhåndsvis” øverst i vinduet.

Bilde 13.

Endre logo i ExorLive Go

Last opp Logo 1 og Logo 2, ved å trykke på henholdsvis “LAST OPP LOGO 1” og “LAST OPP LOGO 2”.
Du kan se hvordan Logo 1 og Logo 2 vil se ut, i boksene “Logo 1 (På farget bakgrunn):” og “Logo 2 (På hvit/lys bakgrunn):”

Bilde 1.

Endre farger i ExorLive Go

Bestem fargene i din treningsapp ved å justere “Primærfarge:” og “Accent farge:”.
Du kan se fargeendringene du foretar i “Fargetema”.

Bilde 2.

Aktivere og redigere velkomstside i ExorLive Go

Velg om du ønsker å ha en velkomstside i ExorLive Go, før login-siden, ved å krysse av i "Vis velkomstside (ikke innlogget)". Velkomstsiden blir da den nye login-siden.

Du vil da få opp muligheten til å laste opp et bakgrunnsbilde, samt velge å ha en egendefinert knapp.

Dersom organisasjonen din har avtalt dette på forhånd, vil du også se en knapp som lar kundene opprette profil direkte fra login-skjermen.

Last opp bakgrunnsbilde, ved å klikke i feltet "No image", velg bildet du ønsker og trykk på "last opp bilde". Det valgte bilde bør nå vises i vinduet under.

Dersom du ikke laster opp noe bilde, men har krysset av for velkomstside, vil det vises en standardbakgrunn:

Husk! For å se hvordan velkomstsiden vil se ut, kan du scrolle til toppen av siden, trykke på "Lagre", øverst i vinduet, og så trykke på linken over det opplastede bildet.

Ønsker du å ha en knapp, på velkomstsiden, som referer ut til en selvvalgt side, kan du krysse av i "Vis knappenavn og URL for egen webside (på velkomstside)". Fyll inn navn på knappen og URL adresse, i de respektive feltene.

Her er et eksempel på hvordan velkomstsiden med egendefinert knapp, kan se ut:

Definere informasjonssider i ExorLive Go

Angi URL til infoside 1 i boksen med samme navn. Dette er siden ExorLive Go brukere vil bli sendt til når de trykker på informasjonsikonet (Bilde 3), øverst i høyre hjørne i ExorLive Go.

Velg navn på informasjonsknappen som ExorLive Go brukere vil få opp, når de er logget ut og trykker på informasjonsknappen under innloggingsvinduet (Bilde 4). Angi URL til infoside 2 i boksen med samme navn.

Bilde 3.

Bilde 4.

Utforske øvelser og treningsprogram i ExorLive Go

Velg om ExorLive Go brukere skal få muligheten til å utforske øvelser ved å krysse av i boksen “Utforsk øvelser”.

Velg om ExorLive Go brukere skal få muligheten til å utforske treningsprogrammer laget av andre brukere ved å krysse av i boksen “Utforsk treningsprogram”.
Bilde 5.

Link til hjemmeside i ExorLive Go

Dersom du ønsker å ha en link til din hjemmeside i “Hjem”-vinduet og/eller “Utforsk”-vinduet, kan du skrive inn navn og URL-adresse til disse i “Vis knappenavn og URL for egen webside”-vinduet. Dette kan være nyttig dersom du, for eksempel, ønsker å linke til online timebestilling (Bilde 6).

Bilde 6.

Anonymitet i ExorLive Go

Dersom du ønsker at brukere av ExorLive Go skal være anonyme, kan du krysse av i boksen “Anonym Modus”. Brukerens navn, telefonnr. og epostadresse, vil bli skjult.

Bilde 7.

Vis kontakter i ExorLive Go

Dersom en ExorLive Go bruker har kontakter knyttet opp til sin bruker (for eksempel en instruktør/behandler), kan du velge om de skal ha tilgang til kontaktene sine gjennom ExorLive Go appen. Kryss av i boksen “Vis kontakter”.

Bilde 8.

Kommenter treningen i ExorLive Go

Du kan velge om brukere skal kunne kommentere en treningsøkt, ved å krysse av i boksen “Vis kommentarer fra øvelsesoversikt”.

Bilde 9.

Kommunikasjon i ExorLive Go

Ved å krysse av i “Vis meldinger”-boksen, kan du velge om brukere skal kunne kommunisere gjennom ExorLive Go appen.

Bilde 10.

Direkte varsling i ExorLive Go

Velg om brukere skal få direkte varslinger i ExorLive Go, ved å krysse av i “Vis in-app notifikasjoner” boksen.

Bilde 11.

Epost og telefonnr i ExorLive Go

Ved å krysse av på “Vis kontakters epost adresse + mob/tlf”, velger du om epostadressen og mobil/telefonnr. til brukeren, skal være synlig i appen.

Bilde 12.