Antall økter/treningstimer per måned

I “Statistikk”-fanen kan du blant annet se hvor mange økter eller treningstimer som har blitt utført per måned.

Antall økter per måned

Klikk deg inn på “Statistikk”-fanen og velg ønsket kontakt, øverst til venstre. Velg “Måned for måned i antall aktiviteter” i nedtrekksmenyen ved navn “Type rapport”, øverst til venstre. Du skal nå få opp et søylediagram med antall økter per måned.

Antall treningstimer per måned

Klikk deg inn på “Statistikk”-fanen og velg ønsket kontakt, øverst til venstre. Velg “Måned for måned i antall treningstimer” i nedtrekksmenyen ved navn “Type rapport”, øverst til venstre. Du skal nå få opp et søylediagram med antall treningstimer per måned.