Aktivitetsdata per enhet med instruktør

I “Statistikk”-fanen kan du blant annet se aktivitetsdata per enhet/avdeling inkludert aktiviteten til instruktørene.

Klikk deg inn på “Statistikk”-fanen og velg ønsket kontakt, øverst til venstre. Velg “Aktivitet per enhet med instruktør” i nedtrekksmenyen ved navn “Type rapport”, øverst til venstre. Du skal nå få opp ulike data gjeldende for din enhet, deriblant aktivitetscore, antall økter, timer, dager, kalorier og graden av tilfredshet.

Du kan filtrere resultatene etter tidsperiode ved å benytte deg av nedtrekksmenyen som heter “Periode”.