Sende melding/epost til kontakt

I ExorLive kan du enkelt kommunisere med dine kontakter via melding eller epost. Hvis organisasjonen har tilgang til ExorLive Go Toolbox, vil kontakter få meldingene du sender, gjennom ExorLive, direkte i sin app, i form av en meldingstjeneste.

Dersom organisasjonen din har slått av denne funksjonen, eller kontakten ikke har tilgang til ExorLive Go (Invitere til EL Go), vil meldingene du sender, gå direkte til kontaktens e postadresse.

Klikk deg inn på “Kontakter”-fanen og finn frem den ønskede kontakten i kontaktlisten. Trykk på brev-ikonet (), til høyre for kontaktens navn. Du vil nå få opp et vindu som heter “Meldinger”. Skriv inn ønsket tekst i “Meldinger”- vinduet og trykk på “SEND”. Hvis sendingen er vellykket, vil du få opp et grønt statusvindu, øverst i høyre hjørne, som bekrefter at meldingen har blitt sendt. Kontakten skal nå ha fått meldingen i sin epost/app.