Opprett flere kontakter gjennom invitasjon til treningsapp(ExorLive Go)

Du kan enkelt opprette flere kontakter, ved å invitere dine klienter til å bruke treningsappen ExorLive Go.

1. Klikk deg inn på “Kontakter”-fanen i ExorLive
  2. Trykk på “App”, til høyre for “Ny kontakt”, øverst i fanen
  3. Velg “Importer fra fil”. Du vil nå få opp et vindu som heter “Invitasjon av kontakter” (Bilde 1)
  4. Du kan enten invitere kontaktene ved å laste opp en .CSV-fil, .VFC-fil eller ved å skrive inn e postadressene til dine klienter.
  5. Trykk på “Importer tekst”. Kontaktene skal nå få en invitasjon, til treningsappen ExorLive Go, i sin epost.

Bilde 1.

Tips! Trekk tilbake invitasjonen eller se hvem du har sendt invitasjonen til ved å velge “Mine invitasjoner” i nedtrekksmenyen, øverst til venstre i fanen.