Del video av treningsprogram

Du kan velge å dele treningsprogram ved å dele video av treningsprogrammet.

Trykk på avspillingsikonet (). Du vil da få opp et vindu som spiller av video av øvelsene i treningsprogrammet (spilleliste). Ved å trykke på “Del”, øverst til høyre i video, vil du få opp link til spillelisten, QR-kode, samt mulighet til å enkelt dele det på de mest brukte sosiale medier. Du kan velge om du ønsker å dele videoen for bare en spesifikk øvelse eller om du vil dele hele spillelisten.