Webkurs for administratorer

Her kan du som administratør lære deg å legge til nye instruktører. Du kan skape en organiasjonsstruktur og endre innstillinger for alle i din organisasjon.

Velg del nedenfor eller bla nedover

1. Introduksjon
  2. Lage en organisasjonsstruktur
  3. Legg til bruker
  4. Inaktivere og slette instruktører/kontakter
  5. Søke etter instruktører/kontakter
  6. Hovedapplikasjon
  7. Utskriftsinnstillinger

Introduksjon

Her går vi kjapt igjennom hva og hvordan du kan tilpasse ExorLive til din organisasjon.

Lage en organisasjonsstruktur (enheter)

Her ser vi hvordan vi kan lage en struktur for enheter og avdelinger i ExorLive.

Legg til bruker

Legg til nye instruktører kjapt og enkelt.

Inaktivere og slette instruktører/kontakter

Du kan både inaktivere og slette alle brukere og kontakter i den organisasjonen du administrerer.

Søke etter instruktører/kontakter

Det er flere måter å søke frem instruktører og kontakter på.

Hovedapplikasjon

Her skal vi se nærmere på hva du kan gjøre under fanen hovedapplikasjon; endre navn på organisasjonen, endre språk og sette strengere personvernsopplysninger.

Utskriftsinnstillinger

Kanskje du vil ha en standardtekst på alle utskrevne treningsprogram? Her kan du sette noen standarder for utskriften som gjelder for hele organisasjonen.