Webkurs viderekommen

Du får nye tips til hvordan du kan finne øvelser i ExorLive, hvordan du på få klikk kan oppdatere et treningsprogram og hvordan du ser kontaktens aktivitet og statistikk.

Velg del nedenfor eller bla nedover

1. Se statistik
  2. Oppdater treningsprogrammet til kontakten din
  3. Søketips
  4. Bruk øvelser fra treningsmaler til en kontakt

Se statistikk

Vi viser deg hvordan du kan følge opp fremgangen til dine kontakter. Du får et innblikk i dialogen som kan føres via ExorLive GO samt logg på hva dine kontakter faktisk utfører på hver øvelse.

Oppdater treningsprogrammet til kontakten din

Vil du gjøre små endringer i et allerede lagret program? Her ser du hvordan du kan gjøre et program vanskeligere eller lettere uten å søke i hele øvelsesbasen.

Søketips

Visste du at du kan søke på diagnoser i ExorLive? Her får du flere gode søketips.

Bruk øvelser fra treningsmaler til en kontakt

Spar tid ved å bruke ferdige treningsmaler til dine kontakter.