ExorLive Go - treningsapp til din kontakt

Du kan lett invitere dine kontakter til vår treningsapp. Her kan du også se hvordan du tilegner de treningsprogrammer og planer samt hva kontakten din vil se når du har invitert hun/han.

1. Invitere til ExorLive Go

Alle kontakter kan inviteres til treningsappen ved få klikk. Så snart din kontakt er invitert vil han motta en mail til å sette brukernavn og passord. Se her hvordan det kan foregå på mobilen og hvordan chat-funksjonen fungerer.

2. Lagre program til ExorLive Go

Sørg for at din kontakt får opp sitt program i appen.

3. Lag en plan for din app-utøver

Du trenger ikke bruke lang tid på å sette opp en treningsplan til din kontakt som hun/han kan se i sin treningsapp.