Webkurs nybegynner

Her vil du lære deg hvordan du lager treningsprogrammer i ExorLive, lagrer og sender det til dine kontakter via utskrift, mail eller til ExorLive Go. Du kommer til å få tips til søking og hvordan du kan lage deg en egen samling av treningsmaler.

Velg video ut ifra ikonene under eller bla nedover

button1.png button2.png button3.png button4.png button5__1_.png

1. Lag treningsprogram til en kontakt

Dette er videoen som viser deg hvordan du lager et treningsprogram i ExorLive. Her kan du se hvordan du lagrer programmet til en ny eller eksisterende kontakt.

2. Dele treningsprogram via utskrift, e-post eller via treningsapp

Nå skal vi se på hvordan du kan gi din kontakt treningsprogrammet via utskrift, mail eller på ExorLive sin app - ExorLive Go

Klikk her for å lære mer om vår treningsapp, ExorLive Go

3. Hvordan finne rett øvelse og lagre favoritter

Her ser vi på hvordan en kan bruke relaterte- og progresjonsknappene for å finne helt riktig øvelse, samt hvordan en legger til favorittøvelser.

4. Lag, bruk og finn maler

For å spare tid kan det være smart å ha egne maler. Her ser du hvordan du kan lage en og dele med de du ønsker. Du kan enkelt bruke en øvelse fra en mal og to øvelser fra en annen mal. Stadig flere ferdige treningsmaler ligger inne i ExorLive. Se hvordan du enklest kan benytte deg av disse.

5. Support og tilbakemeldinger

Du kan alltid ta kontakt med oss om det er noe, samt bruke “Feedback” til å sende oss tilbakemeldinger.