Kan jeg legge til mine egne øvelser i ExorLive?

Kort fortalt: ja!

Det er to måter å gjøre dette på:

1) Skriv inn øvelsen du savner via tilbakemelding-linken øverst i høyre hjørne, i ExorLive. Din tilbakemelding vil bli sendt direkte til vårt team. Du kommer sannsynligvis til å få et av disse tre svarene:

• Øvelsen er tilgjengelig i programmet, men vi trenger å legge til søkeordet du brukte.
  • Øvelsen har allerede blitt produsert, og vil bli tilgjengelig så fort som mulig.
  • Vi har for øyeblikket ikke øvelsen i vårt program, men vi skal vurdere å legge den til i fremtiden. Vi setter alltid pris på din tilbakemelding, og gjør vårt beste for å inkludere øvelser basert på dine ønsker, når vi tar opp nytt materiale.

2) Skriv "blank" i søkefeltet. Dette vil gi deg en tom øvelse som du kan redigere med ditt eget navn og beskrivelse. Denne øvelsen kan bli lagret sammen med dine rutiner og maler.