Velkommen til ExorLive!

Velkommen!

Takk for at du har valgt ExorLive!

Vi håper du blir like glad i ExorLive som vi er.

Lag treningsprogram raskt og enkelt. Du vil spare tid og finne inspirasjon.

Og så har du et team i ryggen som brenner for å inspirere til bevegelse, og som hver dag jobber for at ditt arbeid skal bli enklere og mer spennende.

God fornøyelse!

Hilsen ExorLive Teamet :)

ExorLive - den enkle måten å lage treningsprogram

ExorLive er løsningen der du enkelt og effektivt finner øvelser og lager treningsprogram. Dette er en skytjeneste med sikker tilgang via internett.

Du trenger ikke å installere et eneste program på din datamaskin. Det eneste du trenger er tilgang til internett via en nettleser. Men vi har også løsninger for installasjon og integrasjon for de som trenger det.

Logge inn

Du logger deg inn i Exor Live ved å gå til www.exorlive.com med din e-post og det passordet du valgte ved opprettelse av din Exor Live konto.

Dersom du ikke husker passordet, så skriver du inn din e-post adresse og trykker knappen ”Glemt passord?””, så vil du få instruksjoner for hvordan sette et nytt passord.

Struktur toppmeny

ExorLive er bygget opp av 6 vinduer som er tilgjengelig fra toppmenyen:

1. Forside
  2. Treningsprogram
  3. Plan
  4. Statistikk
  5. Kontakter
  6. Administrasjon (for administratorer)

I tillegg er det helt til høyre følgende funksjoner:

1. Tilbakemelding  der du kan gi tilbakemelding direkte til ExorLive Teamet-
  2. Hjelp dokumentasjon
  3. Brukerprofil  der du kan endre din profil, språk og logge ut.

Treningsprogram

Dette vinduet består av to deler: Til høyre en innholdsbank med øvelser og treningsprogram, og til venstre et felt for å lage/redigere treningsprogram.

Merk at du kan velge språk oppe i høyre hjørne.

I øvelsesbanken kan du enkelt finne og hente øvelser/treningsprogram, du enkelt “drar & slipper” inn i treningsprogram feltet.

Plan

I plan/ dagbok kan du legge inn aktiviteter for dine kontakter.

Statistikk

Her kan du se statistikk fra den aktivitet en kontakt eller en gruppe av kontakter har gjort.

Kontakter

Her oppretter du og holder orden på dine kontakter. Med kontakt menes i ExorLive de utøvere du lager treningsopplegg til (kunder/pasienter).

Administrasjon

Her kan du administrere brukere. Husk at det kun er organisasjonens administrator(er) som har tilgang til dette.

Min profil

Du kan oppdatere dine brukeropplysninger ved å klikke på "Min profil", øverst til høyre i skjermbildet

Her kan du også laste opp et bilde av deg selv, som blir vist på startsiden til dine kontakter, sammen med ditt navn, og navnet på din organisasjon. Kontakten gis også mulighet for å sende en melding til deg.

Primærkontakt

Den instruktør som en utøver (pasient/kunde) normalt forholder seg til, kalles i Exor Live for "primærkontakt".

I sin treningsApp kan utøveren se et bilde av sin primærkontakt, dersom instruktøren har lagt inn et bilde i sin profil.

Utøveren kan også sende en melding til sin primærkontakt.