For å slette en kontakt, må du ha administrasjonsrettigheter.

Åpne "administrasjon" fanen.

Dobbelklikk på kontakten eller trykk på infoknappen.

Trykk på slett eller deaktiver.

NB! Det å deaktivere en kontakt er ikke det samme som å slette denne, men det hindrer brukeren fra å kunne logge inn i appen ExorLive Go.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig