Hvordan finner jeg øvelser og treningsprogrammer?

Med ExorLive kan du finne øvelser og treningsforslag ved en enkelt søkning. Du kan enten bruke tekstsøk eller filtersøk. Du kan også kombinere tekst og filtersøk.

Tekstsøk

Ved tekstsøk kan du skrive nøkkelordene du forbinder med øvelsen, for eksempel:

• knebøy
  • hoftestyrke uten utstyr
  • hofte abduksjon
  • ankelstabilitet
  • styrke kne barn
  • hamstring strekk

ExorLive har laget ordlister for både stavelser og synonymer, samt ulike typer tagger - slik at det blir lett for deg å finne øvelsene og programmene du leter etter. Du vil også legge merke til at øvelsene du bruker ofte, vil bli mer synlige enn øvelsene du sjeldent bruker.