Hvordan finner jeg øvelser og treningsprogrammer?

Med ExorLive kan du finne øvelser og treningsforslag ved et enkelt søk. Du kan enten bruke tekstsøk eller filtersøk, eller kombinere de to.

Tekstsøk

Ved tekstsøk kan du skrive nøkkelordene du forbinder med øvelsen, for eksempel:

• knebøy
  • hoftestyrke uten utstyr
  • hofte abduksjon
  • ankelstabilitet
  • styrke kne barn
  • hamstring strekk

ExorLive har laget ordlister for både stavelser og synonymer, samt ulike typer tagger - slik at det blir lett for deg å finne øvelsene og programmene du leter etter. Du vil også legge merke til at øvelsene du bruker ofte, vil bli mer synlige enn øvelsene du sjeldent bruker.

Filtersøk

Du kan også søke på øvelser ved hjelp av filterfunksjonen. På høyre side kan du se flere filtere. Dersom du velger én eller flere av disse, vil disse dukke opp under søkefeltet, og søkeresultatet vil bli filtrert på bakgrunn av disse. Dersom du i tillegg skriver noe inn i søkefeltet, vil dette også bli med i søket.