Følg

Lage og redigere treningsprogram

Når du har funnet ønskede øvelser kan du redigere programmet slik du ønsker.

 

Se video her:

 

Rediger program

  • Legg inn tittel
  • Legg inn beskrivelse

 

 

Rediger øvelse

Finn alternative øvelser

  Finn progresjonsalternativer  (vanskeligere/lettere øvelser)

  Flytt øvelse nedover

  Flytt øvelse oppover

PS: du kan også dra øvelsen opp/ned med musen

  Spill av øvelsesvideo

  Slett øvelse

 

 

 

Rediger øvelse

Ved trykk på   (rediger øvelse), får du opp følgende vindu:

 Etter du har redigert kan du lagre og gå tilbake, eller gå direkte til neste/forrige øvelse.

 

 

 

Her kan du:

 Speilvende bilde

 Rotere bilde

NB, ta musen over øvelsen for å få opp valg om å speilvende og rotere bilde

Spille av øvelsesvideo

Endre tittel

Endre beskrivelse

Her kan du:

Legge inn ønsket øvelsesdata og legge til nye rader

Slette rader ved å trykke på “X”

 

Om du trykker på, kan du legge til flere øvelsesdata typer

 

Oversett treningsprogram

Du kan oversette treningsprogram til et annet språk ved å trykke på flagget:

 

Opprett nytt treningsprogram

Du oppretter et nytt treningsprogram ved å trykke "Opprett nytt":

 

Slett treningsprogram

Du kan slette treningsprogram ved å høyreklikke på det aktuelle program. Velg deretter “Slett treningsprogram”:

 


OBS: du kan kun slette de programmene du har rettigheter til å slette. For eksempel kan du ikke slette treningsprogram som er signert på en kontakt, eller forslag/maler laget av andre.

 

Lagre treningsprogram

Du kan lagre treningsprogram på følgende måter:

  • På en kontakt (pasient/utøver)
  • Som forslag/mal

 

Lagre program på en kontakt 

Når du skal lagre et program på en kontakt, skal du gjøre følgende:

  1. Velg den kontakt du vil lagre programmet på
  2. Velg tittel
  3. Velg hvem som skal ha tilgang til programmet
  4. Trykk lagre

 

For å velge hvem som har tilgang til programmet, skal du enkelt klikke på "drop-down" menyen under "Del".

  • Privat. Kun synlig for deg.
  • Instruktører i min organisasjon. Alle instruktører i din organisasjon kan se programmet.
  • Kontakter og instruktører i min organisasjon. Programmet er synlig for alle valgte kontakter og instruktører i din organisasjon.

Om du ønsker å sikre deg at programmet ikke endres av noen andre etter at du har lagret det, kan du signere/låse programmet. Dette hindrer andre i din organisasjon din i å endre programmet. Klikk på "Vis mer" i "Lagre som.." vinduet for å se avanserte innstillinger.

 

Lagre program som forslag/mal

Når du skal lagre et program som forslag/mal, gjør du følgende:

  1. Gi programmet et navn
  2. Oppgi hvem programmet skal være tilgjengelig for
  3. Trykk lagre

For å velge forskjellige delingsinnstillinger, klikker du på drop-down menyen under "Del"  

  • Privat. Kun tilgjengelig for deg.
  • Valgt enhet. Tilgjengelig for instruktører i valgt enhet.
  • Instruktører i min organisasjon. Tilgjengelig for alle instruktører i organisasjonen.
  • Kontakter og instruktører i min organisasjon. Tilgjengelig for valgte kontakter og instruktører i din organisasjon.
  • Globalt. Tilgjengelige for alle instruktører i ExorLive.

Om du ønsker å sikre deg at programmet ikke endres av noen andre etter at du har lagret det, kan du signere/låse programmet. Dette hindrer andre i din organisasjon din i å endre programmet. Klikk på "Vis mer" i "Lagre som.." vinduet for å se avanserte innstillinger.

Om du signerer en mal, har du muligheten til å fjerne signaturen slik at det kan bli endret av andre. For å gjøre det. åpner du programmet og trykker på "i" knappen i programtittelen, og deretter på "Fjern signatur".

 

Del treningsprogram

Du kan dele treningsprogram på flere måter:

  • Skrive ut
  • Sende via Epost
  • Gi det igjennom treningsappen - ExorLive Go 
  • Du kan også dele videolink til treningsprogrammet

 

Uten kontakt i fokus:

 

Med kontakt i fokus:

 

 

Skriv ut 

Når du skal skrive ut, velger du ønsket dayout og trykker "Skriv ut"

 

 

Du kan trykke “Flere innstillinger” om du vil justere mer detaljert:

 

 

Send med Epost

Du kan sende treningsprogram via Epost. Programmet vil da bli lagt ved som en PDF-fil.

 

 

ExorLive Go

Du kan dele treningsprogram med en kontakt ved å trykke på app-ikonet i listen over delemuligheter. Her får du muligheten til å legge ved en personlig melding med invitasjonen. Ved å følge linken i mailen kan kontakten din opprette brukernavn og passord til sin ExorLive Go bruker, som er knyttet til din bruker. Alle fremtidige programmer som blir knyttet til denne kontakten, blir automatisk lagt til i deres app-bruker når du lagrer programmet.

 

Del video 

Du kan dele video av treningsprogrammet ved å trykke og   :

Da vil du kunne dele video-link på følgende måter: