Finne øvelser og treningsprogram

I ExorLive kan du finne øvelser og treningsprogram-forslag på et og samme søk.

Du kan enten benytte deg av tekst-søk eller filter-søk.

Se videoen her:

Du kan også kombinere tekst- og filtersøk.

Tekst-søk

I tekst-søk kan du skrive de søkeord som du forbinder med øvelsen, for eksempel:

ExorLive har innebygd ordlister for både rettskriving og synonymer, samt forskjellig typer av merkelapper - så det skal bli enkelt for deg å finne de øvelser og treningsprogram du er ute etter. Du vil også merke at øvelser du benytter deg av vil blir mer synlig enn øvelser du ikke bruker så mye.

Andre eksempler på søkeord:

• Knebøy
  • hofte styrke uten utstyr
  • hofte adduktorer
  • ankel stabilitet
  • styrke kne barn
  • hamstrings tøyning

Filter-søk

I filter-søk kan du velge å filtrere øvelser og treningsprogram etter kategoriene:

Her er et eksempel med et filter-søk i tre trinn:

1. I kategorien Treningsfokus velges “Skulder - utadrotatorer”.
  2. Så velges Treningsformen "Mobilisering".
  3. Deretter velges "Uten utstyr".

Du får søkeresultater i alle tre steg.

Favoritt - filter

Du kan når som helst trykke på favoritt-filteret, for å finne dine favoritt øvelser og treningsprogram:

= favoritt-filter ikke aktivt

favoritt-filter aktivt

Du velger en øvelse eller et treningsprogram som favoritt ved å trykke på stjernen:

Visning av søke-resultat

Søkeresultater vises som øvelser og treningsprogram:

Antallet som angis er antall øvelser/treningsprogram i søke-treffet. “+” betyr at det er flere funn, enn oppgitt tall. Disse vil bli vist om man ønsker å se flere.

Under treningsprogram kan man velge mellom:

Alle, Mine, Min organisasjon, EL Forslag (forslag fra ExorLive Teamet og Globale forslag (publisert av noen et eller annet sted i verden).

Når du fører musen over en øvelse (eller trykker på touch skjerm), får du følgende muligheter:

Legg til øvelse

Spill av øvelses-video

Se øvelsesdetaljer

Finn alternativer til denne øvelsen

Finn progresjons-alternativer (vanskeligere/lettere øvelser)

Legg til øvelser fra programmet

Åpne dette programmet

Spill av øvelses-video fra programmet

Se nærmere informasjon om programmet

Finn alternativer til dette treningsprogrammet

Finn progresjons-alternativer (vanskeligere/lettere program)

Sortering av søke-resultatet

Du kan endre sortering ved å trykke, sorteringsknappen “AZ”:

Nullstill søk/filter-valg

Ta bort et filtervalg ved å trykke på krysset “x”:

Du kan nullstille alle filtervalg/søk på to måter:

1. ved å trykke “Nullstill”:

2. Eller du kan nullstille filtervalg/søk ved å trykke “X” i søkerute:

OBS: når filter-ikonet er merket oransje som vist over, så betyr det at et filter er aktiv, og kan nullstilles ved å trykke “X”.

Andre måter å finne og åpne treningsprogram

Du kan også finne og åpne treningsprogram ved å trykke "Åpne":

Du kan da velge imellom å åpne

1. Treningsprogram for en kontakt
  2. Forslag / Maler
  3. Egne treningsprogram

Legg inn egen øvelse

Om du ikke finner den øvelsen du er ute etter, så kan du legge inn egen øvelse

• ved å søke opp “Blank” øvelse, som du legger inn i treningsprogram og legger inn ønsket beskrivelse.
  • eller ved å send bilde/tegning og beskrivelse til content@exorlive.com. Da vil vi legge inn øvelsen for deg med illustrasjon og beskrivelse, samt passe på at den blir merket med egenskaper som gjør den lett å finne igjen. I tillegg lager vi video og bilder/illustrasjoner av denne øvelsen. Og det beste av alt: det koster ikke noe :)
  •  Du kan også sende forespørsel ved å trykke på  øverst i høyre hjørne.

Legg til øvelser og åpne treningsprogram

Når du har funnet en øvelse du ønsker å legge til et treningsprogram, gjør du som følger:

Enten trykke “+” tegnet, eller “dra & slippe” øvelsen inn i treningsprogram feltet.

Du åpner et treningsprogram ved å trykke på:

Du kan også gjøre et av følgende alternativer:

Legg til øvelser fra programmet

Se nærmere informasjon om programmet

Når du velger

, "Se nærmere informasjon om programmet”, får du se følgende:

Her kan du velge å åpne programmet, eller hente ut enkeltøvelser.

Trenings-data som er lagt på øvelsen i det aktuelle program følger da automatisk med.