Dele treningsprogram på 1-2-3

Det å lage et treningsprogram er enkelt!

Slik gjør du:

1. Finn og legg inn øvelser
  2. Rediger
  3. Del

Slik lager du et treningsprogram:

Se hvor lett det er å dele treningsprogram:

Lag og del treningsprogram på 1-2-3

1. Først finner du en øvelse og trekker den inn i treningsprogram feltet.

Du kan enten trykke “+” tegnet, eller “dra & slippe” øvelsen inn i treningsprogram feltet.

2. Når du har funnet de øvelser du ønsker, kan du justere rekkefølge og øvelsesdetaljer.

3. Nå kan du dele programmet:

Du kan skrive det ut, sende det via Epost eller lagre det. I tillegg kan du lage en liten treningsvideo ved å trykke “Spill av”, som kan deles.

Om du har valgt å ha en kontakt i fokus, kan du i tillegg dele treningsprogrammet ved å gi kontakten en “App”, det vil si en treningsApp der kontakten får tilgang til å se og gjøre sitt treningsprogram på sin mobil/nettbrett/PC.

Du kan lagre programmet på kontakten ved å trykke “Lagre som”. ExorLive passer på å lagre programmet automatisk på kontakten når du velger å dele programmet til kontakten igjennom utskrift/Epost/App.