Lag dine egne øvelser

Er det en øvelse du ikke finner? Du kan lage din egen basert på en blank / tom øvelse. Du finner den om du skriver "blank" i søkefeltet eller velger "blank øvelse" som kategori i fanen for treningsform. Legg øvelsen over i et treningsprogram og trykk på den lille blyanten for å legge til din egen beskrivelse og kanskje en link til øvelsen på YouTube eller lignende. Du kan også endre teksten på eksisterende øvelser på samme måten om du ønsker å gi kundene dine en tilpasset beskrivelse.