5 tips til enklere øvelsessøk

1. Velg flere parameter i samme søk, for eksempel "Rehabilitering" under Treningsform, "Uten utstyr" under Treningsutstyr og "Nakke" under Treningsfokus for å få frem nakkeøvelser for rehabilitering uten bruk av utstyr.

2. Huk av for "Avansert" for å få frem flere søkeparametere som for eksempel "Startstilling" og "Aldersgruppe".

3. Ved å søke på flere ord av gangen i fritekstsøket, vil du få mer presise treff. Søk på "knebøy" gir over 100 treff, men søk på "knebøy stol" gir 12 treff.

4. Trykk på stjerne (1) for å markere en øvelse som favoritt og få de frem igjen ved å trykke på den svarte stjernen ved søkeknappene (2)

5. Bruk (3) for å kjapt nullstille søket før et nytt søk.