Hjelp til bedre søk

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre søkemotoren vår. Dette gjør vi på flere måter, vi har:

• Et system med tags (nøkkelord knyttet til øvelser) som vi stadig oppdaterer.
  • Vi har også et system med synonymer som gjør at ulike navn eller begreper som du søker på kan styre deg til samme øvelse. Du kan for eksempel søke på både "american sit-ups" og "butterfly sit-ups" og få opp samme øvelse da dette er synonyme begreper for samme øvelse.
  • Vi har også en søkemotor som kontinuerlig jobber med å forbedre seg selv gjennom maskinlæring. Desto mer du (og andre) bruker ExorLive, desto bedre vil den bli på å finne akkurat de øvelsene du ønsker deg.

Filter

Nullstill søk

Favoritter

Sortering

Her har du noen tips du kan bruke når du leter etter øvelser:

1. Sortering

Her kan du velge å sortere søkeresultatet etter de nyeste øvelsene først, vanskelighetsgraden på øvelsene og de øvelsene som er mest relevante for deg. Merk: det er kun når du har på sorteringen "Mest relevant", at maskinlæring er på i søkemotoren, når den finner de øvelsene som er mest relevant for akkurat din søke historikk. Det er også denne sorteringen som kommer på automatisk, om du ikke endrer den selv. Endringen vil bli husket og den blir ikke endret tilbake til "Mest relevant" automatisk om du velger en annen.

2. Favoritter

Når du finner øvelser som du ønsker å bruke ofte, kan du legge dem til som favoritter. Dette gjøres ved å klikke på stjernen i ruten for den aktuelle øvelsen/programmet. Når den er valgt som favoritt, vil stjernen bli oransje og du kan få de opp ved å klikke på stjernen ved søkefeltet. Her kan du også kombinere dette med et fritekst søk, hvor du søker innad i dine egne favoritter. Du kan både legge inn enkelte øvelser, samt ferdiglagde programmer som favoritter.

3. Kombinere flere søkeord

Du kan spesifisere søket ved å søke på flere søkeord samtidig.

4. Fliter

Du kan bruke filter til høyre i vinduet, for å spesifisere søket ditt. Dette er et svært nyttig redskap, da du kan spesifisere veldig nøye ved å velge ulike filter samtidig. Som for eksempel hofte-ekstensorer + styrketrening + stående.

5. Kombinere søkeord og filter

For å få et enda mer spesifikt søkeresultat, kan man bruke både filter og fritekst for å få det mest relevante resultatet.

6. Effektivisere søket

Man kan søke på hva som helst, alt fra ulike treningsformer og fokusområder, til navn på øvelser eller diagnoser.

Du kan bruke minustegn i søkemotoren. For eksempel kan du skrive "knebøy stang -slynge -smith -apparat -kettlebell -hantel -bosu -benk -utfall -kabel" og da ende opp med 48 øvelser som resultat istedenfor 308 øvelser på "knebøy".

7. Medisinske termer

Vi har mange programmer og noen øvelser som er søkbare på medisinsik termer, diagnoser, skader og impairments. For eksempel kan man søke på "karpaltunnelsyndrom", "ADHD", "impingement", "depresjon" eller "ACL", for å nevne noen. Du kan dermed søke opp ferdiglagde maler til en diagnose eller finne info om den aktuelle diagnosen.

8. Koder

Vi har mange programmer som også er søkbare på ICD-10 og ICPC-koder. For eksempel "s76.3" eller "L14" som gir deg L-protokoll. "m42.0" eller "l94" gir deg Morbus Scheuermann.

9. Lag ditt eget øvelsesbibliotek med programmaler

Du kan lage ditt eget øvelsesbibliotek i dine egne programmaler. Dette gjør at du lett kan finne frem til de øvelsene du bruker ofte. Det er også en funksjon hvor du kan endre beskrivelsene på enkelte øvelser, men disse endringene blir kun lagret i det enkelte treningsprogrammet du gjorde endringen i. Ved å lagre disse "endra øvelsene" i en egen mal til senere bruk, er veldig praktisk istedenfor å endre dem hver gang du skal bruke dem. Les mer her. [LINK]