Nytt utskriftsoppsett

Forandring fryder!

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene vi har fått, som allerede har ført til noen spennende forandringer og tilpasninger. Å videreutvikle vårt produkt er en stor del av vår utvikling som bedrift, og vi jobber kontinuerlig for at ExorLive skal bli enda bedre for dere som kunder!

Visste du at:

• i den nye utskriften kommer du aldri til å miste noe av teksten i en beskrivelse på en øvelse, fordi teksten alltid tilpasser seg til utskriften?
  • det nye designet er mer ryddig, oversiktlig og brukervennlig for deres pasienter/kunder, samt har et oppsett som kan tilpasses på flere ulike måter.
  • det har nå kommet flere valg for sideoppsettet;
    • du kan ha 1-14 øvelser per side,
    • kan velge mellom tabell og ruter,
    • det kommer automatisk forslag til skriftstørrelse, alt etter hvor mange øvelser det er per side som også kan endres selv i flere størrelser.

Prøv deg gjerne frem og gi oss din tilbakemelding på hva du synes!

GI tilbakemelding

Se videoen under for en innføring:

Gjør følgende for å se hva som er nytt:

Først må du lage et treningsprogram i ExorLive ved å legge inn øvelser.
Se her hvordan du gjør.

Noe av det som er nytt, er at du kan endre utførelse og tips (beskrivelsen inne på selve øvelsen) og det vil vise på utskriften. Du vil heller aldri miste noe av teksten, når den nå tilpasser seg utskriftsoppsettet istedenfor å bli kuttet av når det ikke er mer plass:

Endre inne på selve øvelsen:

Slik ser det ut på utskriften:

NB: Om det er for mye tekst i beskrivelsen, kan det hende at øvelsen hopper ned på neste side for å få plass til alt.

For å skrive ut må du lagre programmet og trykke

Oppsettet til utskriftmenyen har også blitt endret:

Under sideoppsett, er det nå nytt at du kan velge 1, 2, 3, 4(tabell og ruter), 6(tabell og ruter), 8, 10, 12 og 14 øvelser per side.

Skriftstørrelsen vil automatisk komme med et forslag til hva som passer best til valgt sideoppsett, men du kan selv velge hvor stor eller liten skrift du ønsker på utskriften.

Du kan også velge om anatomifiguren skal vises eller skjules.

Under "Flere innstillinger", får du muligheten til å tilpasse utskriften enda mer:

• Du kan velge mellom Open Sans eller Arial skrifttype.
  • Under "Navn på toppen av utskrift:" kan du velge å ha OrganisasjonsnavnEnhetsnavn eller å skjule navnet.

Du kan også velge om du vil vise/skjule:

• navnet på øvelsen,
  • illustrasjon av utførelse,
  • hvem programmet er laget av,
  • hvem programmet er laget til,
  • signatur til den som har laget programmet (se her hvordan du signerer et program),
  • nummer på øvelsene (hvor mange øvelser det er i programmet),
  • øvelsesId (alle øvelser har en Id i ExorLive),
  • øvelsesdata (hvor mange sett og rep, eller annen info som skal utføres),
  • utførelse og tips (beskrivelsen til selve øvelsen),
  • tilleggsinformasjon og avdelings beskrivelse,
  • bunntekst og videolenke.

Her ser du noen forslag til hvordan treningsprogrammet kan se ut:

6 øvelser per side m/tabell, skriftstørrelse LITEN:

6 øvelser per side m/ruter, skriftstørrelse EKSTRA LITEN:

14 øvelser per side, skriftstørrelse MINSTE:

1 øvelse per side, skriftstørrelse STØRSTE: