Legge til profilbilde på kontakter

I ExorLive kan du legge til profilbilde på dine kontakter. Dette gjør det lettere å gjenkjenne den enkelte person i kontaktlisten.

Se video under for instruksjoner:

Eller gjør følgende for å legge til et profilbilde:

Først må du åpne et vindu med informasjon om en enkelt kontakt. Dette kan gjøres på to måter:

1. På hovedsiden finner du "Kontakter og Aktivitet" til høyre på skjermen. Trykk inn på en av kontaktene for å få opp kontaktkortet.

2. I toppmenyen, under "Kontakter" finner du en liste over alle kontantene dine. Om du trykker på "i", vil kontaktkortet komme opp.

Deretter trykker du på ikonet (evt. nåværende bilde) i venstre hjørnet:

Da får du opp følgende meny:

Her kan du velge mellom:

• Last opp bilde
  • Ta bilde
  • Slett bilde (nåværede bilde)

Laste opp et bilde

Her kan du laste opp ett bilde du har lagret på pcen.

Ta bilde

Her kan du ta et bilde av kontakten med webkamera.

Slett bilde

Her kan du fjerne nåværende bilde.

Når du har valgt det bilde du ønsker å bruke, laster du dette opp og trykker på lagre. Da vil bilde vise på kontaktkortet og på fremsiden under "Kontakter og aktivitet" slik: