Hvordan bruke planen

Gi klientene dine et treningsprogram å følge, eller et opplegg som de skal gjøre på egenhånd utenom treningen med deg for å nå målene sine.

Inne i ExorLive kan du trykke på "plan" i toppmenyen. Her kan du planlegge treningen for din klient som også blir synlig i appen ExorLive Go.

Her kan du legge til en aktivitet som for eksempel svømming, løping, eller et treningsprogram på valgfri dag i kalenderen.

For å kopiere hele trenings uken, trykker du på boksen som viser ukes nummeret. Der velger du hvor mange uker som skal repeteres med samme opplegg.

Klienten får treningsplanen og øktene opp i appen, slik at det blir lett å gjennomføre, samt gi eventuelle kommentarer til økten.

Du kan deretter se i ExorLive om klienten har fulgt planen og gi tilbakemeldinger.