Hvordan bruke planen

Gi klientene dine et treningsprogram å følge, eller et opplegg som de skal gjøre på egenhånd utenom treningen med deg for å nå målene sine.

Inne i ExorLive kan du trykke på "plan" i toppmenyen. Her kan du planlegge treningen for din klient som også blir synlig i appen ExorLive Go.

Her kan du legga til en aktivitet som for eksempel svømming eller løping, eller et treningsprogram på valgfri dag i kalenderen.

For å kopiere hela uken så trykker du på boksen som viser ukesnummeret. Der velger du hvor mange uker som skal repeteres med samme opplegg.

Du kan deretter se i ExorLive om klienten har fulgt planen og gi tilbakemeldinger.