Følg dine kontakters progresjon og tilbakemeldinger

Kontakt aktivitet

Du kan se den seneste aktiviteten for kontaktene dine i ExorLive. Det betyr at du enklere kan følge med på kontaktens fremgang og tilbakemeldinger.

Når du er innlogget, viser "kontakter og akrivitet" vinduet til høyre på forsiden. Her vises den nyeste aktiviteten til dine kontakter.

Klikk på "Vis alle" for å komme til oversikten over tilbakemeldinger og progresjon.

Bruk filter (de fire symbolene under "Type rapport"), for å sortere tilbakemeldingene basert på smiley eller med tekst.

Du kan enkelt sende en melding til kontakten ved å klikke på de tre prikkene helt til høyre i listen og deretter på "send melding". Du kan også opprette en oppfølgingstime og lagre det direkte i din kalender.

Oversikt

Du kan få en oversikt over hver kontakt sin totale treningsaktivitet ved å klikke på "Aktivitetslogg" ved siden av Type rapport. Velg "Oversikt" i drop-down menyen.

I oversiktisrapporten, kan du se oppsummering av alle kontaktene dine sin treningsaktivitet. Du kan også se antall brente kalorier, dager og timer trent, samt hvor mange av de planlagte treningene som har blitt gjennomført med glad, nøytral eller trist smiley. Du kan velge en bestemt tidsperiode eller fra begynnelsen.

Du kan se statistikken i listeformat under "Aktivitet per enhet" og "Aktivitet per enhet med instruktør". Klikk på "Se detaljer" helt til høyre i listen, for å få opp en liste over kontakter i enheten. Om du klikker på "Se detaljer" inne på en kontakt, kommer du tilbake til aktivitetsloggen.

Videoen viser deg hvordan du kan følge progresjon og se tilbakemeldinger, samt planer, treningsprogram og oppfølging.