Treningsprogram og øvelser på din webside / blogg

Inspirer til bevegelse med ExorLive Player!

Med ExorLive Player kan du legge ExorLive øvelser og spillelister / treningsprogram rett inn på din webside.

Se hvordan ExorLive Player er brukt på Side3: http://www.side3.no/trening/10-ulike-varianter-av-push-ups/3746997.html

Å bruke videoer på nettsiden er gratis, så lenge retningslinjene under følges.

Slik deler du øvelsesvideo:

1. Logg inn i ExorLive (Har du ikke ExorLive? Prøv ExorLive gratis)
2. Åpne eller lag et treningsprogram
3. Klikk på play-ikon for program eller øvelse og videoen kommer opp
4. Klikk på 'Share' øverst i høyre hjørne (Figur 2)
5. Del øvelsesvideo på ønsket måte:
    a. Sosiale medier: trykk på ønsket ikon (Figur 3)
    b. E-post: trykk ikon for e-post (Figur 4)
    c. Link: Som du kan kopiere og legge hvor som helst, f. eks på en PowerPoint-
        presentasjon eller på din blogg (Figur 5)
    d. QR-kode som kan skrives ut og gjøre dine plakater eller ark levende med
        øvelsesvideo (Figur 5)
    e. Legg inn øvelsesvideo på dine nettsider (embedded)
          i. Klikk på <>-ikonet til høyre (Figur 6)
         ii. Kopier koden merket i rødt (Figur 7)
        iii. Lim koden inn der du ønsker den på din webside

Valg av språk
Språket du får på koden avhenger av hva du har som innstilling i ExorLive. Ønsker du å endre språket, kan du endre følgende parameter i koden som genereres:

...iframe src="https://www.exorlive.com/video/?ex=9634&culture=nb-NO" frameBorder="0" ...

Norsk: &culture=nb-NO
Dansk: &culture=da-DK
Svensk: &culture=sv-SE
Engelsk: &culture=en-US

Andre funksjoner

hd Med denne aktivert, dersom brukeren ikke har satt egen HD-innstillinger, vil ExorLive Player starte videoer i HD.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&hd=true

autoplay Med denne aktivert, vil ExorLive Player starte avspillingen øyeblikkelig.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&autoplay=true

repeat Med denne aktivert, vil ExorLive spille videoene gjentatte ganger.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&repeat=true

rows Hvor mange rader skal spillelisten vise?
Eksempel: httpw://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407,8409,8412,7732,7736&rows=4

playall Med denne aktivert vil ExorLive spille alle øvelsesvideoene en gang og stoppe når de er slutt.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playall=true

playallrepeat Med denne aktivert vil ExorLive spille alle øvelsesvideoene og så starte på nytt igjen.
Eksempel: https://www.exorlive.com/video/?ex=8405,8407&playallrepeat=true

Den juridiske biten:

Disse vilkårene gjelder for gratisversjonen av ExorLive Player. Det finnes også andre versjoner som kan tilpasses dine behov. Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon
Ved å ta i bruk ExorLive Player aksepterer du ExorLive brukerbetingelser:

• Stedet du legger ExorLive Player må være tilgjengelig for alle på Internett (dvs. du kan ikke legge den bak en innlogging eller lignende)
  • Du kan ikke kreve betaling / tjene penger på å selge tilgang til øvelsene
  • ExorLive må krediteres ved alle videoer (Dette ligger i koden du henter fra ExorLive, så du trenger ikke foreta deg noe)
  • Om du publiserer tekst fra øvelsene må denne skrives om*
Den lange versjonen av brukerbetingelse finner du her

Omskriving av øvelsestekst

*Duplikatinnhold er en utfordring på nett og noe som blant annet Google ønsker å redusere.

Vi ønsker å bidra til mer bevegelse, men ikke til å øke mengden duplikat innhold på nett.
Det er derfor ikke tillat å bruke øvelsesbeskrivelsene våre ordrett. Bruker du teksten fra øvelsene må du gjøre dette til din egen. Dvs. minimum 40% av innholdet være skrevet om. Mer informasjon om duplikatinnhold (duplicate content) finner du hos Google
Om ikke du gjør teksten til din egen, kan det i ytterste konsekvens føre til at man blir ekskludert eller får lavere plasseringer i søkemotorene.

Sociale medier:

E-post:

Link

Iframe