E-learning for ExorLive Go Toolbox

Print Friendly and PDF

Hvis din organisation har adgang til Toolbox, har du muligheden for at tilpasse udseende, samt forskellige funktioner i ExorLive Go, så din organisation har en personlig træningsapp.

Ingen Toolbox? Intet problem - du kan fortsat tilpasse appen som du ønsker og få en forhåndsvisning af, hvordan det kan se ud.

Start tilpasning og skift farve og logo

Videoen viser, hvor man kan finde indstillingerne, og hvordan man ændrer farve og tilføjer logo.

Vælg funktioner

Videoen viser de forskellige funktioner i Toolbox

Brugerdefinerede knapper i ExorLive Go

Læs hele brugervejledningen her