Lad dine ExorLive Go-brugere logge ind med NemID

Med totrinsbekræftelse via NemID kan din kontakt lettere og mere sikkert logge ind for at få adgang til deres indhold i træningsappen ExorLive Go. Log ind via NemID tilfredsstiller det højeste sikkerhedsniveau.

For at få adgang til tjenesten skal du have adgang til ExorLive Go Toolbox og NemID for at tilpasse de forskellige indstillinger. Läs mer om NemID här.

Kontakt mig på kasper@exorlive.com eller +45 78 75 59 59 for mere information eller for at bestille NemID.