Sådan logger du på med BankID i ExorLive Go

Totrinsbekræftelse gør din konto mere sikker, fordi den forhindrer andre i at logge ind på din konto, selvom de kender adgangskoden. Med totrinsbekræftelse logger du ind med både en adgangskode og en kode, du modtager fra dit BankID. Tjenesten skal aktiveres af din instruktør.

Følg disse trin for at logge ind med BankID i ExorLive Go:

1. Åbn ExorLive Go-appen, og klik på "BANK ID"

2. Klik på "NEMID"

3. Indtast dine oplysninger

4. Udfyld den e-mail, du bruger i ExorLive Go, og tryk på "ok"
(Dette trin kan være forskelligt baseret på din instruktørs indstillinger)

5. Du modtager en e-mail med en bekræftelseskode. Indtast dette og tryk på "ok".

Du er nu logget ind med BankID og kan starte din træning!