Erstatt en øvelse i ExorLive Go

Når du gennemfører en træning ved hjælp af ExorLive Go, kan det ske, at du ønsker at udskifte en øvelse med en anden, der ligner. For at gøre dette skal du trykke på de tre prikker ved siden af øvelsen og derefter trykke på “Erstat”-knappen.

Du vil da se en liste af relaterede øvelser, således at du kan bytte til nogle, som passer bedre til dagens træning. Dette vil erstatte øvelsen i programmet, og dersom du gennemfører programmet på ny, vil den nye øvelse være der fremover.