Assistant er en app, der hjælper dig med at vejlede dine brugere gennem deres træningspas. Derefter bliver træningerne automatisk registreret i appen.

Her kan du se, hvordan du logger ind i appen, vælger og fravælger en kontakt, registrerer en træning, og hvordan du logger ud.

 

Log in

Når en administrator opretter en bruger og tilføjer rollen som Assistant (du kan læse mere om rollen her), får du en email med et aktiveringslink til din konto. Dette link bruger du til at oprette brugernavn og password. For at logge ind skal du skrive brugernavn og password.

Tegning_uten_tittel__2_.png

Vælg en kontakt

For at vælge en kontakt, tryk på “Vælg kontakt”-knappen. Dette tager dig til “Mine kontakter”, hvor du kan se alle kontakter, som er blevet tildelt dig. Her kan du enten trykke på kontaktens navn for at handle på vegne af kontakten, eller trykke på “i”-symbolet for at se kontaktens information.

Selectuserassistant.png

 

Find en kontakt i din organisation

Finder du ikke kontakten, du leder efter? Prøv at skifte fra “Mine kontakter” til “Alle kontakter”. Her kan du søge efter alle kontakter i din organisation. Indtast mere end tre tegn i søgefeltet for at finde kontakten, du leder efter.

three_phones.PNG

 

Tilføj eller fjern kontakt fra “Mine kontakter”

Når du åbner en kontakt, vil du se en knap nederst på siden, som hedder “Vælg denne kontakt”. Når du trykker på denne, vil du kunne handle på vegne af denne kontakt. Hvis det er første gang, du åbner denne kontakt, vil den også blive tilføjet under dine kontakter.

mceclip2.png

For at fjerne en kontakt, som er i Mine kontakter, trykker du på i-tegnet til højre for kontaktens navn for at komme til informationen. Nederst på siden vil du se en tekst, hvor der står “Fjern fra mine kontakter”. Når du trykker på denne, fjernes kontakten fra Mine kontakter, men er fortsat tilgængelig under Alle kontakter.

mceclip3.png

Udfør en træning

Når du har valgt en kontakt at handle på vegne af, vil du blive sendt til den kontakts side. Her finder du kontaktens træningsprogram eller de foreslåede aktiviteter udover kontaktens seneste aktiviteter. For at komme i gang skal du trykke på den orange knap.

 

workout1.png

 

Log af

For at logge af, fravælg den aktive bruger ved at trykke på “X”-et i øverste højre hjørne. Fra hjem-siden kan du se en knap, som hedder “Mere”. Tryk på denne og dernæst på “Log ud” for at logge af.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt