Find og insæt en planskabelon

Såfremt du ønsker at kopiere aktiviteterne i kalenderen fra en kontakt til en anden, kan dette gøres ved at søge blandt oprettede planskabeloner.

I “Plan”-fanen, vælg kontakten, som du ønsker at fylde kalenderen for. Klik på en tom dag i kalenderen og vælg “Indsæt en planskabelon”. Du vil nu få et vindue op med alle tilgængelige planskabeloner.

Søg i planskabelon:

I “Åbn planskabelon” vinduet kan du vælge, om du ønsker at benytte dig af fri-tekstssøg eller tags. Skriv søgeordet i søgefeltet markeret med  for at få et fri-tekstssøg. For at søge på tags, kan du trykke på “Vis tags”. Ønsker du at nulstille søgningen kan du trykke på .

Når du har fundet den ønskede skabelon, kan du trykke på “åbn” for at få flere detaljer om skabelonen og sætte den ind eller trykke på “Juster skabelon” nederst i venstre hjørne for at redigere den. Hvis du vil læse mere om redigering af en planskabelon, kan du læse mere her.

Indsætte planskabelon

Når du har fundet den ønskede planskabelon i “Åpn planskabelon”-vinduet, kan du trykke på “Åbn”, nederst i højre hjørne. Du vil da få et et vindue op med detaljer for planskabelon. Her kan du vælge, om du ønsker at indsætte en komplet kopi af planskabelonen (dvs. samme setup af dage, som i originalkopien), eller om du ønsker at skabe dit eget ugentlige mønster.

Vælger du at specificere eget ugentligt mønster, vælger du startdato, ønskede dage, samt hvor mange uger den skal gentages.

Når du er færdig, kan du trykke på “Opret plan fra skabelon”. Du skal nu se træningerne fordelt i kalenderen efter dine indstillinger.