Lægge træningsprogram i plan

I ExorLive kan du enkelt lægge oprettede træningsprogrammer, ind i din kontakts plan. Dette gør det lettere for både dig og din kontakt at holde styr på, hvad som skal gøres og hvornår.

Start med at oprette eller åbne en træningsplan. Med planen oppe, tryk da på kalenderikonet.

Du vil se et vindue, hvor du kan vælge, hvordan du ønsker at lægge træningsprogrammet ind i kalenderen.

Start med at se, at du har valgt den rigtige kontakt. Når den rigtige kontakt er valgt, tryk derefter på start dato for hvornår du ønsker træningsprogrammet skal starte. Definér hyppigheden for, hvor ofte træningen skal gentages ved at klikke “Hvornår” i drop-down menuen.

Hvis du har valgt “Valgte dage per uge”, skal du krydse af ved de dage, hvor du ønsker træningen skal udføres.

Under “Ende” kan du vælge, hvornår repetitioner af træningen skal stoppe. Vælg mellem “Træning(er)”, “Uge(r)” eller egendefineret dato.

Når du er klar til at lægge træningerne ind i din kundes plan, kan du trykke på “Tilføj til kalender”. Træningsprogram skal nu være fordelet i kontakts plan.

Bemærk! Repetitionsantallet for træningerne er begrænset til: 365 træninger/dage eller 52 uger.