Find, rediger og indsæt en planskabelon som instruktør/administrator

Såfremt du ønsker at kopiere aktiviteterne i kalenderen fra en kontakt til en anden, kan dette gøres ved at søge blandt oprettede planskabeloner.

I “Plan”-fanen, vælg kontakten, som du ønsker at fylde kalenderen for. Klik på en tom dag i kalenderen og vælg “Indsæt en planskabelon”. Du vil nu få et vindue op med alle tilgængelige planskabeloner.

Søg i planskabelon:

I “Åbn planskabelon” vinduet kan du vælge, om du ønsker at benytte dig af fri-tekstssøg eller tags. Skriv søgeordet i søgefeltet markeret med  for at få et fri-tekstssøg. For at søge på tags, kan du trykke på “Vis tags”. Ønsker du at nulstille søgningen kan du trykke på .

Når du har fundet den ønskede skabelon, kan du trykke på “åbn” for at få flere detaljer om skabelonen og sætte den ind eller trykke på “Juster skabelon” nederst i venstre hjørne for at redigere den.

Rediger planskabelon:

For at redigere en skabelon, kan du trykke på “Juster skabelon” i “Åbn planskabelon” vinduet. Er du usikker på, hvilken skabelon du ønsker at redigere, kan du åbne skabelonen og justere den efter at have set detaljerne

Efter at have trykket på “Juster skabelon” vil du få et vindue op “Rediger planskabelon”. Her kan du justere titel, beskrivelse, delingsniveu, tags og billede. Ønsker du at hindre andre fra at redigere din planskabelon, kan du krydse af under “Lås”.

Obs! Administrator i din organisation vil altid have mulighed for at redigere din planskabelon.

Rediger aktiviteter i planskabelonen

Hvis du ønsker at redigere aktiviteterne i en given tidsplan, kan dette gøres ved at klikke på "Rediger aktiviteter".

Du vil nu se en liste over alle aktiviteterne i planskabelonen.

Her er de forskellige kolonner:

• Dag nr: viser sessionspositionen i række af dage i planskabelonen
  • Titel
  • Beskrivelse
  • Starttidspunkt: Starttidspunkt for sessionen
  • Øvelser: Viser antal øvelser i sessionen
  • Varighed (min): Viser sessionens varighed

Du kan ændre dagnummer og varighed af sessionen ved at vælge træningsprogrammet og klikke på "rediger" eller ved at dobbeltklikke på en treningsprogram.

Du kan også kopiere eller slette træningsprogrammer ved at vælge en træning og klikke på "Kopier" eller "Slet".

Når du er færdig med justeringerne, skal du klikke på "OK" og "Gem ændringer" for at gemme de sidste ændringer.

Indsætte planskabelon

Når du har fundet den ønskede planskabelon i “Åpn planskabelon”-vinduet, kan du trykke på “Åbn”, nederst i højre hjørne. Du vil da få et et vindue op med detaljer for planskabelon. Her kan du vælge, om du ønsker at indsætte en komplet kopi af planskabelonen (dvs. samme setup af dage, som i originalkopien), eller om du ønsker at skabe dit eget ugentlige mønster.

Vælger du at specificere eget ugentligt mønster, vælger du startdato, ønskede dage, samt hvor mange uger den skal gentages.

Når du er færdig, kan du trykke på “Opret plan fra skabelon”. Du skal nu se træningerne fordelt i kalenderen efter dine indstillinger.