Opprette en ny kontakt

Der er flere måder at oprette en ny kontakt i ExorLive. Alle fremgangsmåder er lige gode og du kan derfor selv vælge hvilken måde du ønsker at bruge.

Alternativ 1:

Tryk på fanen “Kontakter”, du bør nu få en oversigt op over alle dine kontakter. Tryk “Ny Kontakt”, øverst i venstre hjørne.

Alternativ 2:

I “Forside” - fanen i ExorLive, såfremt din organisation har tilladt dette, vil du se et vindue som hedder “KONTAKTER OG AKTIVITET”, nederst i venstre hjørne. Tryk på “NY KONTAKT”.

Alternativ 3:

Tryk på “Træningsprogram”-fanen. Tryk på “Vælg kontakt”-knappen, lige under “Træningsprogram”-fanen. Vælg “Ny kontakt” i drop-down menuen.

Uafhængigt af hvilket alternativ du valgte, skal du nu få vinduet for kontaktinfo op (Billede 1).

Kontakt_info__DK.PNGBillede 1.

Udfyld kontaktens persondata og anden information. Klik dig gennem fanerne “Kontaktinfo”, “Mål” og “Andet” i venstre marg.

Under fanen “Mål”, kan du notere kontaktens vægt og ønsket målvægtt.

Under fanen “Andet” kan du vælge kontaktens rolle (LINK), primærkontakt, tilføje tags for hurtigere at finde frem til kontakten, samt vælge om han skal vises blandt dine kontakter.

Når du er færdig med at udfylde og tilpasse kontaktens detaljer, kan du tryke på “GEM”. Kontakten vises nu blandt dine kontakter, såfremt du har krydset dette af.