Giv kontakt egen træningsapp (Inviter til EL Go)

Giv dine kontakter din egen øvelsesapp ved at invitere dem til at bruge ExorLive Go. Du kan vælge om du ønsker at invitere eksisterende kontakter eller klienter, som ikke er oprettet i systemet fra tidligere.

Klik dig ind på “Kontakter”-fanen i ExorLive for at begynde.

Invitere eksisterende kontakter

Invitere en eksisterende kontakt
Hvis du ønsker at invitere en enkelt kontakt kan dette gøres ved at finde den ønskede kontakt i kontaktlisten. Hvis kontakten ikke er inviteret til ExorLive Go fra tidligere, skal du se app-ikonet (image-0.png), til venstre for kontaktnavnet. Klik på app-ikonet og tryk “OK”. Du vil nu få et vindue op som hedder “Inviter kontakt”. Check at email adressen er korrekt og vælg om du ønsker at skrive en personlig besked til kontakten. Tryk “SEND INVITATION”. Kontakten får nu en invitation til træningsappen ExorLive Go i sin indbakke.

Tips! Du kan også invitere kontakten til ExorLive Go gennem “Træningsprogram”-fanen. Læs hvordan her.

Invitere flere eksisterende kontakter
Ønsker du at invitere flere eksisterende kontakter, kan dette gøres ved at trykke på “App”, øverst i fanen og vælge “Inviter mange kontakter”. Kryds boksen af til venstre for kontaktnavnet for alle kontakter du ønsker at invitere. Tryk så “VÆLG” og “OK”. Du vil nu få et vindue op, som hedder “Invitation af kontakter”, hvor du kan dobbeltchecke de valgte kontakter. Kryds af igen på ønskede kontakter og tryk så “Næste” og “Inviter”. Du vil nu få en besked om, at invitationen er blevet sendt.

Invitere klienter som ikke er i systemet
Hvis en af dine klienter ikke er en kontakt i ExorLive fra tidligere, kan du invitere dem til ExorLive Go på følgende vis.

Tryk på “App”, vælg “Inviter ny kontakt via email” og tryk “OK”. Du vil nu få et vindue op, som hedder “Inviter kontakt”. Indtast modtagers email og, hvis ønsket, en personlig besked til modtageren. Tryk på “SEND INVITATION”. Invitationen bør nu være sendt til klientens email.

Ønsker du at invitere flere af dine klienter samtidigt, kan du læse mere om dette her.

Tips! Træk invitationen tilbage eller se, hvem du har sendt invitationen til ved at vælge “Mine invitationer” i drop-down menuen øverst til venstre i fanen.