Opprett aktivitet i kontaktens plan

Som instruktør har du mulighed for at oprette aktiviteter i dine kontakters planer. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du ønsker at have en oversigt over de træningspas, dine kontakter udfører dagligt, ugentlig, månedligt eller på årlig basis. Har dine kontakter adgang til ExorLive Go, vil de kunne se træningspas, du har sat op, i deres træningsapp. De vil også kunne logge deres træninger, sådan så du kan se, hvad der er blevet gjort og hvornår.

Du kan oprette aktiviteter i kontaktens plan på flere forskellige måder. Alle fremgangsmåderne er lige gode, og du kan derfor selv vælge, hvilken metode du ønsker at bruge.

Alternativ 1: Gennem “Plan”-fanen
Klik dig ind på “Plan”-fanen og tryk på “Vælg kontakt”, øverst i venstre hjørne. Find den ønskede kontakt i kontaktlisten og tryk på “VÆLG” -  du vil nu få kontaktens plan op.

Alternativ 2: Gennem “Kontakter”-fanen
Klik dig ind på “Kontakter”-fanen og den ønskede kontakt. Find kalender-ikonet (Billede 1), placeret helt til højre for kontaktens navn, og tryk på denne. Du vil nu få kontaktens plan op.

Højreklik på dagen du ønsker aktiviteten skal ske på og tryk “Opret aktivitet” - du vil da få et vindue på, som hedder “Træningsaktivitet” (Billede 1).

Vælg ønskede indstillinger for træningen, heriblandt træningsform, træningsprogram, intensitet, tidspunkt, varighed, graden af tilfredshed og eventuelle kommentarer . Tryk på “GEM” - aktiviteten bør nu vises på den angivne dag.

Billede 1