ExorLive Go indstillinger/Toolbox

Hvis din organisation har adgang til Toolbox, har du muligheden for at tilpasse udseende, samt forskellige funktioner i ExorLive Go, så din organisation har en personlig træningsapp.

Ingen Toolbox? Intet problem - du kan fortsat tilpasse appen som du ønsker og få en forhåndsvisning af, hvordan det kan se ud.

Du kan starte med tilpasningerne ved at gå ind på “Admin” -fanen og navigere til “EXORLIVE GO” under “INDSTILLINGER”.

Her er mulighederne du har for at sætte dit personlige præg på ExorLive Go:

Vælg enhed

Vælg enheden du ønsker at ændringerne skal gælde for ved at trykke på “Vælg enhed”

Se udførte ændringer i ExorLive Go

For at se ændringerne udført i ExorLive Go, kan du trykke på “Gem og Forhåndsvis” øverst i vinduet.

Billede 13

Ændre logo i ExorLive Go

Upload Logo 1 og Logo 2 ved at trykke på henholdsvis “UPLOAD LOGO 1” og “UPLOAD LOGO 2”.
Du kan se hvordan Logo 1 og Logo 2 vil se ud i boksene “Logo 1 (På farvet baggrund):” og “Logo 2 (På hvid/lys baggrund):”

Logo_1__Logo_2__DK.PNGBillede 1.

Ændre farver i ExorLive Go

Bestem farverne i din træningsapp ved at justere “Primærfarve:” og “Accent farve:”.
Du kan se farveændringerne du foretager i “Farvetema”.

Fargetema__DK.PNGBillede 2

Aktivér og rediger Velkomstsiden i ExorLive Go

Vælg om du vil have en velkomstside i ExorLive Go før login-siden ved at tjekke "Vis velkomstside (ikke logget ind)". Velkomstsiden bliver den nye login side.

Du får derefter mulighed for at uploade et tapetbillede og vælge at have en brugerdefineret knap.

Hvis din organisation har aftalt på forhånd, vil du også se en knap, der giver kunderne mulighed for at oprette en profil direkte fra loginskærmen.

Upload tapet ved at klikke på feltet "Ingen billede", vælg det ønskede billede og tryk på "Upload billede". Det valgte billede skal nu vises i vinduet nedenfor.

Hvis du ikke uploader et billede, men har tjekket for en velkomstside, vises en standard baggrund:

Husk! For at se, hvordan velkomstsiden vil se ud, skal du rulle til toppen af siden, trykke på "Gem" øverst i vinduet og derefter trykke på linket over det uploadede billede.

Hvis du vil have en knap på siden velkomstsiden, der henviser til en selvvalgt side, kan du tjekke "Vis knap navn og URL for egen webside (på velkomstside)". Indtast navnet på knappen og URL-adressen i de respektive felter.

Her er et eksempel på, hvordan personlig velkomstsiden kan se ud:

Definere informationssider i ExorLive Go

Angiv URL til infoside 1 i boksen med samme navn. Dette er siden ExorLive Go brugere vil blive sendt til, når de trykker på informationsikonet (Billede 3) øverst i højre hjørne i ExorLive Go.

Vælg navn på informationsknappen, som ExorLive Go brugere vil se, når de er logget ud og trykker på informationsknappen under login-vinduet (Billede 4). Angiv URL til infoside 2 i boksen med samme navn.

Billede 3

Billede 4

Udforske øvelser og træningsprogrammer i ExorLive Go

Vælg om ExorLive Go brugere skal have muligheden for at udforske øvelser ved at krydse af i boksen “Udforsk øvelser”.

Vælg om ExorLive Go brugere skal have muligheden for at udforske træningsprogrammer lavet af andre brugere ved at krydse af i boksen “Udforsk træningsprogrammer”.

Billede 5

Brugerdefinerede knapper i ExorLive Go

Hvis du vil have en knap, der linker til en ekstern webside i din app, kan dette gøres på flere forskellige måder:

1. Opret brugerdefineret knap i fanen "Udforsk"
  2. Opret brugerdefineret knap i fanen "Home" (Nyttig, hvis du f.eks. vil linke til et eksternt onlinebookingsystem)
  3. Opret URL-knap på fanen "Mig" (Nyttig, hvis du f.eks. vil linke til din hjemmeside)

Læs hvordan du gør dette her

Anonymitet i ExorLive Go

Hvis du ønsker at brugere af ExorLive Go skal være anonyme, kan du krydse af i boksen “Anonym Modus”. Brugerens navn, telefonnr. og email-adresse vil blive skjult.

Billede 7

Vis kontakter i ExorLive Go

Hvis en ExorLive Go bruger har kontakter knyttet til sin bruger (for eksempel en instruktør/behandler), kan du vælge, om de skal have adgang til kontakterne gennem ExorLive Go appen. Kryds af i boksen “Vis kontakter”.

Billede 8

Kommenter træningen i ExorLive Go

Du kan vælge om brugere skal kunne kommentere en træning ved at krydse af i boksen “Vis kommentarer i øvelsesoversigt”.

Billede 9

Kommunikation i ExorLive Go

Ved at krydse af i “Vis meddelelser”-boksen, kan du vælge om brugere skal kunne kommunikere gennem ExorLive Go appen.

Billede 10

Direkte varsling i ExorLive Go

Vælg om brugere skal få direkte varsel i ExorLive Go, ved at krydse af i “Vis in-app notifikationer” boksen.

Billede 11

Email og telefonnr i ExorLive Go

Ved at krydse af på “Vis kontakters email adresse + mob/tlf”, vælger du om, brugerens email-adresse og mobil/telefonnr. skal være synlige i appen.

Billede 12