ExorLive Go indstillinger/Toolbox

Hvis din organisation har adgang til Toolbox, har du muligheden for at tilpasse udseende, samt forskellige funktioner i ExorLive Go, så din organisation har en personlig træningsapp.

Ingen Toolbox? Intet problem - du kan fortsat tilpasse appen som du ønsker og få en forhåndsvisning af, hvordan det kan se ud.

Du kan starte med tilpasningerne ved at gå ind på “Admin” -fanen og navigere til “EXORLIVE GO” under “INDSTILLINGER”.

Her er mulighederne du har for at sætte dit personlige præg på ExorLive Go:

1. Vælg enhed

Vælg enheden du ønsker at ændringerne skal gælde for ved at trykke på “Vælg enhed”

2. Se udførte ændringer i ExorLive Go

For at se ændringerne udført i ExorLive Go, kan du trykke på “Gem og Forhåndsvis” øverst i vinduet.

Billede 13

3. Ændre logo i ExorLive Go

Upload Logo 1 og Logo 2 ved at trykke på henholdsvis “UPLOAD LOGO 1” og “UPLOAD LOGO 2”.
Du kan se hvordan Logo 1 og Logo 2 vil se ud i boksene “Logo 1 (På farvet baggrund):” og “Logo 2 (På hvid/lys baggrund):”

Logo_1__Logo_2__DK.PNGBillede 1.

4. Ændre farver i ExorLive Go

Bestem farverne i din træningsapp ved at justere “Primærfarve:” og “Accent farve:”.
Du kan se farveændringerne du foretager i “Farvetema”.

Fargetema__DK.PNGBillede 2

5. Definere informationssider i ExorLive Go

Angiv URL til infoside 1 i boksen med samme navn. Dette er siden ExorLive Go brugere vil blive sendt til, når de trykker på informationsikonet (Billede 3) øverst i højre hjørne i ExorLive Go.

Vælg navn på informationsknappen, som ExorLive Go brugere vil se, når de er logget ud og trykker på informationsknappen under login-vinduet (Billede 4). Angiv URL til infoside 2 i boksen med samme navn.

Billede 3

Billede 4

6. Udforske øvelser og træningsprogrammer i ExorLive Go

Vælg om ExorLive Go brugere skal have muligheden for at udforske øvelser ved at krydse af i boksen “Udforsk øvelser”.

Vælg om ExorLive Go brugere skal have muligheden for at udforske træningsprogrammer lavet af andre brugere ved at krydse af i boksen “Udforsk træningsprogrammer”.

Billede 5

7. Link til hjemmeside i ExorLive Go

Hvis du ønsker at have et link til din hjemmeside i “Hjem”-vinduet og/eller “Udforsk”-vinduet, kan du indtaste navn og URL-adresse til disse i “Vis knappenavn og URL for egen webside”-vinduet. Dette kan være nyttigt, hvis du, for eksempel, ønsker at linke til online timebestilling (Billede 6).

Billede 6.

8. Anonymitet i ExorLive Go

Hvis du ønsker at brugere af ExorLive Go skal være anonyme, kan du krydse af i boksen “Anonym Modus”. Brugerens navn, telefonnr. og email-adresse vil blive skjult.

Billede 7

9. Vis kontakter i ExorLive Go

Hvis en ExorLive Go bruger har kontakter knyttet til sin bruger (for eksempel en instruktør/behandler), kan du vælge, om de skal have adgang til kontakterne gennem ExorLive Go appen. Kryds af i boksen “Vis kontakter”.

Billede 8

10. Kommenter træningen i ExorLive Go

Du kan vælge om brugere skal kunne kommentere en træning ved at krydse af i boksen “Vis kommentarer i øvelsesoversigt”.

Billede 9

11. Kommunikation i ExorLive Go

Ved at krydse af i “Vis meddelelser”-boksen, kan du vælge om brugere skal kunne kommunikere gennem ExorLive Go appen.

Billede 10

12. Direkte varsling i ExorLive Go

Vælg om brugere skal få direkte varsel i ExorLive Go, ved at krydse af i “Vis in-app notifikationer” boksen.

Billede 11

13. Email og telefonnr i ExorLive Go

Ved at krydse af på “Vis kontakters email adresse + mob/tlf”, vælger du om, brugerens email-adresse og mobil/telefonnr. skal være synlige i appen.

Billede 12