Antal træninger/træningstimer per måned

I “Statistik”-fanen kan du blandt andet se, hvor mange træninger eller træningstimer som er blevet udført per måned.

Antal træningspas per måned

Klik dig ind på “Statistik”-fanen og vælg ønsket kontakt øverst til venstre. Vælg “Måned for måned i antal aktiviteter” i drop-down menuen ved navn “Type rapport” øverst til venstre. Du skulle nu få et søjlediagram op med antal træningspas per måned.

Antal træningstimer per måned

Klik dig ind på “Statistik”-fanen og vælg ønsket kontakt øverst til venstre. Vælg “Måned for måned i antal træningstimer” i drop-down menuen ved navn “Type rapport” øverst til venstre. Du skulle nu få et søjlediagram op med antal træningstimer per måned.