Aktivitetslog per kontakt/Se kontaktens aktivitet

Bemærk! Kun gældende, hvis kontakten bruger træningsappen ExorLive Go.

Hvis du ønsker at få en oversigt over kontakternes aktiviteter i løbet af en tidsperiode, kan dette gøres gennem kontaktens aktivitetslog. Der er to måder at få adgang til loggen på.

Alternativ 1: Gennem “Kontakt”-fanen

Klik dg ind på “Kontakt”-fanen og find den ønskede kontakt i kontaktlisten. Klik på graf-ikonet (Graf.PNG), helt til højre for kontaktnavnet. Du vil nu se kontaktens aktivitetslog.

Alternativ 2: Gennem “Statistik”-fanen

Klik dig ind på “Statistik”- fanen. Vælg kontakten, du ønsker at se aktivitetsloggen for, ved at trykke på “Vælg kontakt”, øverst i venstre hjørne. Du vil nu se kontaktlisten. Find frem til ønsket kontakt og tryk på “VÆLG”. Du skal nu se din kontakts aktivitetslog.

Du kan filtrere aktivitetsloggen efter udførte aktiviteter.