Aktivitetsdata per enhed med instruktør

I “Statistik”-fanen kan du blandt andet se aktivitetsdata per enhed/afdeling, heriblandt instruktørernes aktivitet.

Klik dig ind på “Statistik”-fanen og vælg ønsket kontakt øverst til venstre. Vælg “Aktivitet per enhed med instruktør” i drop-down menuen ved navn “Type rapport” øverst til venstre. Du skulle nu få forskelligt data gældende for din enhed op, heriblandt aktivitetsscore, antal træninger, timer, dage, kalorier og graden af tilfredshed.

Du kan filtrere resultaterne efter tidsperiode ved at benytte dig af drop-down menuen som hedder “Periode”.