Sende meddelelse/email til kontakt

I ExorLive kan du enkelt kommunikere med dine kontakter via besked eller email. Hvis din organisation har ExorLive Go Toolbox, vil kontakterne få meddelelserne du sender, gennem ExorLive, direkte i sin app i form af en meddelelsestjeneste.

Hvis din organisation har slået denne funktion fra, eller kontakten ikke har adgang til ExorLive Go (Invitere til EL Go), vil beskederne du sender gå direkte til kontaktens email adresse

Klik dig ind på “Kontakter”-fanen og find den ønskede kontakt i kontaktlisten. Tryk på brev-ikonet (image-0.png), til højre for kontaktens navn. Du vil nu få et vindue op, som hedder “Meddelelser”. Skriv den ønskede tekst i “Meddelelser”- vinduet og tryk på “SEND”. Hvis sendingen er vellykket, vil du få et grønt statusvindue op øverst i højre hjørne, som bekræfter at meddelelsen er blevet sendt. Kontakten skal nu have fået meddelelsen på sin email/app.