Opret flere kontakter gennem invitation til træningsapp(ExorLive Go)

Du kan enkelt oprette flere kontakter ved at invitere dine klienter til at bruge træningsappen ExorLive Go.

1. Klik dig ind på “Kontakter”-fanen i ExorLive
  2. Tryk på “App”, til højre for “Ny kontakt”, øverst i fanen
  3. Vælg “Importer fra fil”. Du vil nu få et vindue op, som hedder “Invitation af kontakter” (Billede 1)
  4. Du kan enten invitere kontakterne ved at uploade en .CSV-fil, .VFC-fil eller ved at indtaste email adresse til dine klienter.
  5. Tryk på “Importer tekst”. Kontakterne skulle nu få en invitation til træningsappen ExorLive Go, i deres indbakke.

Billede 1.

Tips! Træk invitationen tilbage eller se hvem, du har sendt invitationen til ved at vælge “Mine invitationer” i drop-down menuen øverst til venstre i fanen.