Del video af træningsprogram

Du kan vælge at dele et træningsprogram ved at dele en video af træningsprogrammet.

Tryk på afspilningsikonet (Spill_av_ikon__DK.PNG). Du vil da få et vindue op, som afspiller video af øvelserne i træningsprogrammet (spilleliste). Ved at trykke på “Del”, øverst til højre i videoen, vil du et link op til spillelisten, QR-kode, samt muligheden for enkelt at dele det på de mest brugte sociale medier. Du kan vælge, om du ønsker at dele videoen udelukkende for en specifik øvelse, eller om du vil dele hele spillelisten.